biuletynszpicow 2023.jpg

 

W dniu 30.06.2023 ukazał się nowy kolejny Biuletyn Klubowy Szpiców. Biuletyn został wydany z okazji XXXI Klubowej Wystawy Szpiców i Psów Ras Pierwotnych organizowanej w Wiśle przy wsparciu i współpracy Oddziału ZKwP w Bielsku-Białej. Jego premiera odbyła się na Sympozjum Klubowym zorganizowanym właśnie 30 czerwca w Wiśle.
Tegoroczny biuletyn poświęcony jest Psom Pierwotnym!
Informacje, zdjęcia, porównania ras, nietuzinkowe artykuły, ogromna dawka wiedzy!
ilość stron: 130
oprawa: miękka

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani zakupem prosimy o maila z zamówieniem na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Cena egzeplarza: 35 zł + 5 zł koszty wysyłki
Wysyłka nastapi po zapłacie na konto Pekao S.A. O/ Bielsko-Biała 34 1240 6449 1111 0010 5313 7101  Oddziału Bielsko-Biała kwoty 40 zł z tytułem przelewu "Biuletyn Szpiców 2023" i przesłaniu potwierdzenia na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 


 

 

Dostępny jest jeszcze Biuletyn Klubowy Szpiców wydany z okazji XXX Jubileuszowej Klubowej Wystawy Szpiców i Psów Ras Pierwotnych organizowanej w Bałtowie 15.10.2022 przy wsparciu i współpracy Oddziału ZKwP w Radomiu. Jego premiera odbyła się na Sympozjum Klubowym zorganizowanym dzień przed wystawą w Bałtowie.

ilość stron: 120
oprawa: miękka

Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani zakupem prosimy o maila z zamówieniem na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Cena egzeplarza: 30 zł + 5 zł koszty wysyłki
Wysyłka nastapi po zapłacie na konto Pekao S.A. O/ Bielsko-Biała 34 1240 6449 1111 0010 5313 7101  Oddziału Bielsko-Biała kwoty 35 zł z tytułem przelewu "Biuletyn Szpiców 2022" i przesłaniu potwierdzenia na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.